Alles voor horeca

Demuynck is een groothandel gespecialiseerd in de inrichting van horeca met hotelporselein, glazen en bestek.

Ook keukenmateriaal en maaltijddistributiesystemen maken deel uit van ons productengamma.

 

Tafelstern Stylepoint Italesse
Zieher Revol Guy Degrenne

De collectie van Demuynck wist me te verrassen. Zowel in de breedte voor materiaal in de keuken, als in de diepte met borden, bestek en glazen die passen bij het concept van ons restaurant. 
- Guillaume Dubois, chef bij Savouré

Met onze 50 jaar ervaring binnen de sector helpen wij u graag met het uitbouwen van uw horeca-projecten. Samenwerken met Demuynck staat voor service op maat

Demuynck behoort tot de top 3 binnen haar segment, wat zich uiteraard vertaalt in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kwaliteit en design gaan hand in hand bij onze collecties. Laat u verrassen in onze showroom in Sint-Eloois-Winkel of ontdek samen met een vertegenwoordiger de collecties bij het doorbladeren van catalogi. Geef uw gedekte tafel de nodige allures of vervolledig uw keukenuitrusting.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod voor horeca? Laat uw gegevens hieronder achter en wij contacteren u zo snel mogelijk.

De door jou ingevulde persoonsgegevens zullen worden opgenomen in het bestand van Demuynck met als doel je verder op de hoogte te houden van onze acties. Voor aanvullende inlichtingen kan je terecht bij het Openbaar Register van de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer heb je altijd inzage -en correctierecht.

(*) Verplichte velden