U bent hier: blog

Dé oplossing voor uw feestzaal of cateringbedrijf: de Platemate bespaart ruimte en tijd

Grote groepen, spitsuur in de keuken en een beperkte afzetruimte? De Platemate is het antwoord bij uitstek op het ruimtegebrek waarmee feestzalen en cateringbedrijven dikwijls geconfronteerd worden. Dit unieke concept, door Horena Trading Holland B.V. ontwikkeld, zorgt ervoor dat alle gerechten op tijd en mooi gedresseerd de keuken kunnen verlaten. Een efficiënte werking van de keuken, alsook tevreden gasten gegarandeerd.

De Platemate is een bordenstapelaar die een simpele en snelle plaatsing van een groot aantal borden op een uiterst klein oppervlak mogelijk maakt. Elke stapelaar beschikt over vier afstelknoppen. Door hier aan te draaien kan de hoogte tussen de rode en zwarte steuntoepassingen worden ingesteld (zie foto). Hierdoor kan ieder type bord op hetzelfde moment in de Platemate geplaatst worden.

De inklapbare Platemate is onderhoudsvrij, gemaakt van duurzaam RVS buiswerk en voorzien van stevige zwenkwielen. Er zijn vier formaten: voor 48, 60, 78, 80 borden. Bovendien biedt Platemate ook een serie handige tafel -en wandmodellen aan.

Ook uitdroging en geurtjes kunnen voorkomen worden door de uiterst hoogwaardige afdekhoezen. De hoezen zijn tevens leverbaar in thermo uitvoering.

Droomt u ook van een soepele en georganiseerde doorgifte van uw gerechten?

Neem dan zeker contact op met ons op het nummer 056/50 25 31 of via info@demuynck.be .

18 augustus 2017 - Axelle Van Maele
Tags :interessant, hotelporselein