U bent hier: blog

Unieke borden van Studio RAW

Als chef of horeca-uitbater vind je het vast belangrijk dat je gerechten zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd worden en dat het plaatje helemaal klopt. De keuze van het juiste bord speelt daarin ook een belangrijke rol.

Klanten vertelden ons dat ze op zoek waren naar iets unieks, met heel veel persoonlijkheid. Die combinatie hebben we gevonden bij Studio RAW van het Nederlandse Stylepoint. Ieder bord is uniek.

Naast design en kwaliteit is ook de prijs belangrijk. Het handwerk om deze unieke borden te maken, betekent niet dat deze borden onbetaalbaar zijn. Geïnteresseerd in een offerte? Neem vandaag contact op.

Jouw eigen collectie borden

Natuurlijk kan je kiezen uit de bestaande productie van Studio RAW-borden, maar het is ook mogelijk om je eigen set te ontwerpen. Je mag er ook bij zijn wanneer de borden gecreëerd worden in Utrecht. Dat belooft een unieke ervaring te zijn. Van de ene vakman naar de andere.

Zo werkt het:

Stap 1: Kies een vorm

Om je project te starten moet je eerst de basisvorm en grootte definiëren. Je kan kiezen uit meer dan 13 verschillende RAW-vormen (bisques). Nadat je de basis van je project hebt gedefinieerd is het tijd om je project aan te passen door een afwerking en glazuur te kiezen.

Stap 2: Kies het glazuur en de afwerking

In deze stap kan je een keuze maken uit een breed scala aan opties om je serviesgoed echt een unieke uitstraling te geven. Je kan kiezen voor een maatwerk op de vorm, of uit meerdere glazuren om de look en feel van de binnenkant, buitenkant, bodem en rand te bepalen. Om het echt af te maken kan je jouw eigen stempel op de achterkant krijgen om je project een persoonlijk tintje te geven.

Stap 3: Gebrand in de ovens van Studio RAW

Nadat je jouw project hebt gedefinieerd wordt er een testmonster gemaakt. Als je tevreden bent met het resultaat wordt je eigen servies in de eigen ovens van Studio RAW gebakken. Ze gebruiken verschillende technieken om een perfect eindresultaat te garanderen.

Het vormen, glaceren, afwerken en bakken wordt door de keramiekspecialist gedaan en gebeurt allemaal met de hand, waardoor je servies een uniek en authentiek product is dat met vakmanschap wordt geproduceerd.

6 maart 2019 - Michiel Destoop