Alles voor uw bedrijfsrestaurant

Demuynck is een groothandel gespecialiseerd in de inrichting van bedrijfsrestaurants met hotelporseleinglazen en bestek.

Ook keukenmateriaal en maaltijddistributiesystemen maken deel uit van ons productengamma.

 

Aanbod voor bedrijfsrestaurants

Het koffieporselein is het perfecte medium om de huisstijl van uw onderneming uit te dragen.
- Danny Bourgois, sales coördinator bij Van de Wiele

Met onze 50 jaar ervaring binnen de sector helpen wij u graag met het uitbouwen van uw bedrijfsrestaurant. Samenwerken met Demuynck staat voor service op maat

Demuynck behoort tot de top 3 binnen haar segment, wat zich uiteraard vertaalt in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Als exclusieve verdeler van het hoogwaardige Tafelstern porselein in België bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun porselein te personaliseren. Het logo wordt bedrukt via een speciaal productieproces waardoor een langdurige opdruk gegarandeerd wordt. Ook bij gebruik in de vaatwasser.  

Logo's leveranciers

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod voor bedrijfsrestaurants? Laat uw gegevens hieronder achter en wij contacteren u zo snel mogelijk.

De door jou ingevulde persoonsgegevens zullen worden opgenomen in het bestand van Demuynck met als doel je verder op de hoogte te houden van onze acties. Voor aanvullende inlichtingen kan je terecht bij het Openbaar Register van de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer heb je altijd inzage -en correctierecht.

(*) Verplichte velden