Inspiratiedag Hospitality

maandag 18 maart 2019

 

Graag nodigen we keuken- en aankoopverantwoordelijken van ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, woon- en zorgcentra, beschutte werkplaatsen, kinderdagverblijven … uit op onze inspiratiedag op maandag 18 maart in onze showroom in Sint-Eloois-Winkel. U bent welkom tussen 8 en 12 uur.

 

 

 

DEMONSTRATIE

Gemixte voeding aantrekkelijker presenteren aan patiënten met slikproblemen?
Het kan!

Een maaltijd die niet smakelijk gepresenteerd wordt, zorgt voor een verminderde eetlust. Piet Beelaert, productiecoördinator van de Voedingsdienst in de AZ Sint-Lucas Gent, zocht én vond oplossingen.

Om 9 uur en om 11 uur geeft hij een demonstratie en deelt hij zijn tips en tricks. Ook tussendoor beantwoordt hij graag uw vragen.

 

 

DOORLOPEND DEMONSTRATIE

Blixer voor bereiding van gemalen maaltijden, van Robot Coupe

De Blixers verzamelen in één toestel de kwaliteiten van 2 welbekende toestellen: de cutter en de blender/mixer. Dankzij de blixers kan men gemakkelijk gemalen maaltijden bereiden, zowel gekookt als rauw, vloeiend als half vloeiend. Doeltreffend, veilig en perfect hygiënisch.

 

 

Showroom DemuynckIn onze vernieuwde showroom laten we u kennismaken met ons kwalitatief aanbod voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, scholen, bedrijfskeukens, instellingen, …

  • gedekte tafel (porselein, bestek, glazen,…)
  • keukengerei (potten en pannen, schepwerk, keukentoestellen zoals mixers, koffiezetapparatuur,…)
  • maaltijddistributiesystemen (voedselcontainers, serveerwagens, bain-marie wagens,…)

 

Mogen we u verwelkomen?

Mail naar info@demuynck.be of bel 056 50 25 31.