Inspiratiedag Horeca

maandag 18 maart 2019

 

Graag verwelkomen we horeca-professionals uit op onze inspiratiedag op maandag 18 maart in onze showroom in Sint-Eloois-Winkel. U bent van harte welkom tussen 13 en 18 uur.

Bij Demuynck vindt u niet alleen een ruim aanbod aan keukengerei, maar ook top-porselein van onder andere Tafelstern, Guy Degrenne, Revol, Stylepoint en Serrax, opmerkelijke glazen en stijlvol bestek. Een mooie aanvulling voor uw collectie, of als basis voor uw nieuwe horeca-projecten.

Onze showroom zal u vast inspireren. Voor al uw vragen staan onze klantenadviseurs paraat.
 
 

 

 

DOORLOPENDE DEMONSTRATIE

De juiste wijn in het juiste glas

Gino Deprauw, sommelier en wijnhandelaar bij De Vinotheek, geeft advies over de keuze van wijn en de bijhorende glazen. Hij maakt daarbij gebruik van de glazen van Italesse, nieuw in het aanbod van Demuynck. Italiaans design uit het topsegment, met een betaalbare kwaliteit.

 

DOORLOPEND DEMONSTRATIE

Robot Cook, de professionele verwarmende keukenmachine van Robot Coupe

Emulgeren, vermalen, mixen, hakken, mengen, kneden, … al deze functies worden tot in de perfectie uitgevoerd door de Robot Cook. Daarbij komt nog een instelbaar verwarmingsvermogen tot 140 °C, tot op de graad nauwkeurig. Dankzij de grote inhoud van de kuip kunnen hoeveelheden worden geproduceerd die aan professionele behoeften voldoen.

 

Mogen we u verwelkomen?

Mail naar info@demuynck.be of bel 056 50 25 31.